CIJENA OTIŠLA U NEBESA: Evo koliko danas vrijedi Josip Stanišić!

FOTO:

24-godišnji hrvatski reprezentativac, Josip Stanišić, napravio je potez karijere kada je otišao na jednogodišnju posudbu iz Bayern Munchena u Bayer Leverkusen.

Bayer je pod palicom Xabija Alonsa ostvario povijesne rezultate osvojivši Bundesligu prvi put, a poslije je došlo i osvajanje njemačkog Kupa. Jedini ‘kiks’ bio je poraz u finalu Europske lige gdje su izgubili od inspirirane Atalante 0:3.

Velike zasluge za sjajnu sezonu imao je i naš Josip Stanišić koji je upisao čak 38 nastupa u svim natjecanjima. Koliko je Josip bio odličan možda najbolje govori i današnje ažuriranje poznate stranice Transfermarkt.

Naime, gledajući hrvatske nogometaše, najveći skok vrijednosti s 18 na 28 milijuna eura doživio je upravo Josip Stanišić.

Stanišićeva forma odlična je vijest i za izbornika Zlatka Dalića, koji će ga voditi na Europsko prvenstvo u Njemačkoj, koje počinje 14. lipnja i traje do 14. srpnja. Hrvatska će biti u skupini B sa Španjolskom, Italijom i Albanijom, a Stanišić, rođen u Münchenu, zasigurno će imati veliku minutažu u rodnoj zemlji.

Komentari

komentara

« Povratak