CIRKUS U ZAGORJU: Službeni spiker psovao suca, navijači napali protivničku ekipu!

FOTO:

Nemile scene su se dogodile na Veliku subotu u niželigaškoj utakmici između domaće Straže i gostujućeg Banovca u sklopu 4. nogometne lige Središte Zagreb, javlja portal Zagorje.com. Glavni sudac Marko Matijašec iz Zaprešića je morao prekinuti utakmicu u 77. minuti kod rezultata 1:2 jer drugog riješenja nije bilo.

Sve je bilo u redu u prvih sat vremena igre a onda je krenio „spektakl“ i cirkus. Prvo je službeni spiker psovao suca Matijašeca i vikao: „P*čka ti materina“ jer je sudac isključio domaćeg Tina Brezinščaka nakon drugog žutog kartona.

A onda je došla nesretna 75. minuta. Počelo je izuzetno nesportskim potezom gostujućeg igrača Dorijana Gomaza, koji je namjerno udario jednog igrača Straže otvorenim dlanom u predjelu prsa, za što je direktno isključen. No to nije bilo dovoljno još „vrućem“ domaćem igraču Borni Vidičeku koji je izašao iz igre u 70. minuti, ali je sjedio na klupi i nakon nesportskog poteza Gomaza, odgovorio je na njegov način, tj. udario ga je, nakon čega je i on isključen.

Delegat utakmice je zabilježio i upad navijača na teren koji su napali protivničkog igrača i pomoćnog trenera koji su pokušali zaštiti svoju momčad. Ubrzo su stigle i prve kazne, disciplinski sudac Martin Šarić kaznio je Dorijana Gmaza zabranom igranja na šest prvenstvenih ili kup utakmica, a Borna Vidiček dobio je zabranu igranja na tri prvenstvene ili kup utakmice.

Komentari

komentara

« Povratak