CIRKUS UOČI FINALA COPE: Neymar izvrijeđao navijače, Brazilci će navijati za Messija?!

FOTO:

Vječiti rivali Brazil i Argentina ponovno se susreću u finalu Copa Americe u noći s nedjelje na ponedjeljak. Carioce će biti domaćini u Rio de Janeiru, ali čini se da neće imati stopostotnu potporu svojih navijača, atmosfera u reprezentaciji je vrlo loša.

Brazilski mediji uništavaju svoje nogometaše jer smatraju da su razmažene i raskalašene zvijezde, dok su mnogi Brazilci bili protiv održavanja Cope u Brazilu. Iz tog razloga će navijati za Argentinu jer žele da konačno Messi nešto osvoji u dresu nacionalne selekcije.

Nogometaš PSG-a, Neymar, potpuno je poludio nakon što je novinar Fabiola Andrade izjavio kako će navijati za Gaučose radi Lea Messija.

“Ja sam Brazilac s velikim ponosom i ljubavi prema domovini. Oduvijek sanjam da odjenem brazilski dres i slušam pjesme naših navijača. Navijam za Brazil u bilo kojem sportu, u bilo kakvom natjecanju. Ako se Brazilac natječe u modeliranju, ja navijam za njega. Gdje god nastupa Brazil, ja ga podržavam. I pitam se: Tko je Brazilac i to ne radi? Dobro, poštujem to, ali jeb***  se.” – napisao je ljutiti Neymar preko Instagrama.

Komentari

komentara

« Povratak