ĆIRO JE JAKO LOŠE: “Nije mi do Svjetskog, jetra su mi puna…”

FOTO:

Novinar srpskog Kurira nazvao je Ćiru Blaževića kako bi slavni hrvatski trener najavio nadolazeće Svjetsko prvenstvo. “Predstavili smo se uljudno, Ćiro nas je prepoznao. Kako to i dolikuje, pitali smo starog prijatelja kako je sa zdravljem, temom kojom posljednjih godina započinjemo svaki naš razgovor”, piše Kurir.

Ćiro, trener koji je 1998. godine Hrvatsku odveo do trećeg mjesta na Svjetskom prvenstvu, ima 87 godina i bori se s rakom. “Sine, još sam gore nego prije”, odgovorio je Ćiro na poziv i pitanje o zdravlju.

“Dolazim do kraja, ne mogu lagati da mi je dobro kad nije… Jetra mi je puna metastaza, nije mi do nogometa sad”, dodao je.

“Dalje nismo pokušavali započeti razgovor. Poželjeli smo starom prijatelju i velikom sportskom radniku bolje dane i ozdravljenje. Uputili riječi podrške i izrazili nadu da će naš Ćiro biti bolje. Drži se, legendo! Ne daj se! Srbi i Srbija žele ti sve najbolje. Moraš dobiti i ovu bitku, najvažniju u životu. Možeš ti to, rijetko si gubio. Nemoj sada pokleknuti”, stoji na kraju teksta Kurira.

Komentari

komentara

« Povratak