Ćiro napao ljude u Hajduku: Sramota je ovo što rade, ne mogu vjerovati…

FOTO:

Kolege iz Slobodne Dalmacije upitali su našeg najvećeg trenera, Ćiru Blaževića, o stanju u Hajduku. Podsjećamo, Blažević je vodio Hajduk tijekom sezone 2005./2006., a bila je to avantura koja je završila neslavno. Ćiro je izletio iz Europe protiv Debrcena, a u prvenstvu je krenuo mizerno pa je vrlo brzo odletio s klupe.

Upitali su ga što misli o činjenici da je Hajduk u posljednjih 35 derbija protiv Rijeke i Dinama uspio slaviti samo jednom, a on je na to rekao: “Čovječe božji, pa to je statistička blamaža! Ja sam iznenađen već godinama kako to Hajduk luta, kao da je klub iz Tibeta, a ne iz Splita?! Ja sam ogorčen i zbog navijača Hajduka, jer mi je i Hajduk na srcu, kao apsolutna veličina, na stranu rivalstvo, ali Hajduk je Hajduk! I kako to uprave što vode Hajduk zadnjih godina nemaju svijest što je to najvažnije?! A to je rezultat! Statistika je nauka egzaktna i neka ovi koji vode klub budu svjesni što je najvažnije, da im se sredovječni navijači ne ohlade. A nije lako trpjeti permanentno pomanjkanje rezultata. Ako je netko za navijače i razumije ih, onda sam to ja!”.

Hajduk ovu sezonu neće pamtiti po dobrom. Završili su na slabom četvrtom mjestu iza Rijeke, Dinama i sad čak Osijeka. U domaćem kupu ispali su od Splita u četvrtfinalu. Zbog tog posrtaja nastradao je Marijan Pušnik pa je umjesto njega na klupu stigao španjolski trener Joan Carrillo.

Stanje u velikanu iz Splita baš i nije dobro. Ostaje za vidjeti hoćemo li vidjeti nekoliko promjena tijekom zimskog prijelaznog roka…

Komentari

komentara

« Povratak