ČISTI SE SVLAČIONICA: Dinamo se riješio Moubandjea…

FOTO:

Dinamo je uspio pronaći i rješenje za Francoisa Moubandjea. Donedavni švicarski reprezentativac otišao je na jednogodišnju posudbu u turski Alanyaspor, klub s kojim je Dinamo poslovao oko Juniora Fernandesa. Podsjetimo, Fernandes je također prvo išao na posudbu, kasnije ga je Dinamo i prodao u Alanyaspor. (SN)

Moubandjea je Zoran Mamić otpisao na početku sezonu, prebacio ga u drugu momčad i bilo je samo pitanje vremena kako će Dinamo riješiti njegov slučaj, hoće li raskinuti visoki ugovor (oko 700 tisuća netto) ili će pronaći novi klub. Sad je našao, barem privremeno, utočište u Turskoj.

No, ono što je dodatna zanimljivost jest da je Alanyaspor do prije neki dan htio – Marina Leovca! Nudili su Turci njemu bogat ugovor, ali ne odveć visoku odštetu Dinamu, a i Modri nisu trenutno u situaciji da mogu prodavati glavnog lijevog beka.

Jesu li pritom u Dinamu Alanyasporu sami ponudili Moubandjea na posudbu ili su Turci do Švicarca došli nekim drugim putem nije ni presudno, u svakom slučaju, Leovac ostaje, a Moubandje odlazi u Tursku.

Komentari

komentara

« Povratak