ČISTI SE SVLAČIONICA: Evo koga je Xavi otpisao!

FOTO:

Iako u španjolskom prvenstvu izgleda dobro i nepobjedivo, Barcelona je na pragu eliminacije u Ligi prvaka u kojoj zauzima treće mjesto svoje skupine.

Klub traži način kako uštedjeti novac, posebice ispadne li iz elitnog klupskog natjecanja i to drugu sezonu zaredom već u grupnoj fazi. Sve to moglo bi rezultirati odlascima nekih igrača.

Španjolski mediji pišu da Gerard Pique nije zadovoljan svojim statusom u momčadi, ali i da nije jedini, a da Xavi nije zadovoljan onime što dobiva od skupocjenih igrača, nekoć i svojih suigrača, na terenu. Među njima je i Jordi Alba.

Njih dvojica nalaze se na popisu igrača koji bi u zimskom prijelaznom roku mogli napustiti klub. Kao treći ponovo se spominje Frenkie de Jong. Nizozemac se u kontekstu odlaska spominjao i većim dijelom ljetnog prijelaznog roka, no sam je odbio otići. Barcelona će na njega ponovo izvršiti pritisak, posebice ako ispadne iz Lige prvaka. Španjolski mediji očekuju da će to biti teško izvedivo i to u slučaju sve trojice koji su spremni sjediti na klupi i primati dobar novac do kraja ugovora s klubom.

Za analizu utakmice Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak