ČISTKA U KATALONIJI: Čak 14 igrača je na izlaznim vratima?!

FOTO:

Katalonski Mundo Deportivo piše o velikoj revoluciji koja se sprema u Barceloni. Prema nekim najavama, uprava kluba je odlučila da će čak 14 igrača biti otpisano za novu sezonu.

Velika čistka

Mundo Deportivo u svom tekstu nagađa kako bi čak 14 igrača moglo napustiti Camp Nou ovog ljeta. Konkretno, u tekstu je imenovano njih sedam, koji su primarno označeni kao višak.

To su: Miralem Pjanić, Neto, Samuel Umtiti, Junior Firpo, Matheus Fernandes, Philippe Coutinho i Martin Braithwaite. Također, posve je moguće kako će otkaz dobiti i trener Ronald Koeman.

Cilj koji si je Barca zadala za ovo ljeto je realizirati nekoliko većih transfera, kako bi se osigurao novac za ostanak Lea Messija. Osim toga, klub planira i rekonstrukciju administrativnog osoblja, a sve s ciljem novih ušteda. Osim toga, najavljeno je i smanjenje palaća svih zaposlenika kluba, ali i igrača i trenera.

Nadalje, isti izvor tvrdi kako je i sudbinaveć sada jasno kako će u klub doći četiri pojačanja. To su Eric Garcia i Sergijom Aguerom, a vrlo vjerojatno i Memphisom Depay i Georginio Wijnaldum.

Komentari

komentara

« Povratak