CITYEVA ZVIJEZDA NASTAVLJA BRILJIRATI: Nakon orgija u doba korone, „provaljen“ je u striptizu sa suigračima iz reprezentacije!

FOTO:

Nije lako biti stalno u izolaciji tijekom koronavirusa ali Kyle Walker je zbilja počeo pretjerivati. Nakon što je nakon orgijanja u svojoj vili, sada je na društvenim mrežama uhvaćen na djelu, sudjelovao je u online striptizu! Walker se tamo nije našao sam, bili su ti i njegovi kolege iz engleske reprezentacije – Jadon Sancho, Raheem Sterling i Marcus Rashford.

Na Instagramu je video striptiza privukao oko 220 tisuća pratitelja, poznati nogometašu su ovom prilikom uhvaćeni na djelu. Izborniku Tri lava Southgateu sigurno neće biti drago zbog ovoga ali barem su igrači doma…

“Mislim da izbornik Southgate baš i neće biti oduševljen svojim zvijezdama nakon ovakvih seks emisija u kojima sudjeluju. No bolje i to nego da krše izolaciju” – objavio je poznati The Sun izjavu bliskog izvora te tvrde da su u ovom događaju sudjelovali igrači engleskih prvoligaša Evertona te Southamptona.

Podsjetimo, nakon što je pozvao ljude da ostanu u svojim domovima, zvijezda Manchester Citya je organizirala orgije s dvije prostituke i pozvala jednog prijatelja. Javnost je ovakvo ponašanje ocijenila skandaloznim.

BREAKING NEWS: ŠAKAČKI OBRAČUN U DINAMU! EVO KOGA JE PREBIO NENAD BJELICA…

Komentari

komentara

« Povratak