CONTE NE ŽELI IMATI POSLA S ARGENTINCEM: Icardi je ponuđen Romi, a za uzvrat u Inter dolaze čak trojica?!

FOTO:

Novi trener milanskog Intera, Antonio Conte, odriče se najveće zvijezde, Maura Icardija. Argentinac bi trebao prijeći u Romu, a umjesto njega u Inter bi trebala stići čak trojica!

Conte ne želi Icardija

Novi trener Intera, Antonio Conte odmah je u startu jasno istaknuo upravi kluba kako u njegovoj viziji momčadi nema mjesta za Maura Icardija. Problematična argentinska zvijezda nije omiljena ni među navijačima, a dobar dio krivnje za to je i na njegovoj supruzi i menadžerici, Wandi.

Kako pišu talijanski portali danas, Mauro je ponuđen Romi, kao sredstvo kupovine čak trojice igrača. Preciznije, Conte iz Rima želi dovesti Edina Džeku, Stephana El Shaarawya i Aleksandra Kolarova.

U Interu su zainteresirani za ovakav „deal“, s obzirom da su „Vučici“, plaće ove spomenute trojice postale preveliki teret. S druge strane, koliko god Icardi bio problematičan, u Interu se nadaju da mu idućih godina cijena još može narasti te da će ga nakon toga dobro prodati.

Mali problem bi mogao biti sam Mauro i njegova menadžerica, čiji je stav da je Roma preslab klub za igrača njegovog kalibra. Ipak, Conte i za to ima rješenje. Argentincu je navodno zaprijetio da će biti osuđen na sjedenje na klupi. Icardi je za Inter vezan ugovorom do 2021.

SLUŽBENO: Evo koliko je Real Madrid platio sjajnog Hazarda!

NEVIĐENA SRAMOTA: Pogledajte što je Ukrajina napravila Srbiji!

Komentari

komentara

« Povratak