CONTE SLAŽE JAKI TOTTENHAM: Nakon Perišića dolaze dva igrača iz Barcelone!

FOTO:

Malo tko je vjerovao da će talijanski strateg, Antonio Conte, preuzeti Tottenham početkom studenog kada su Spursi bili u sredini tablice. No, njegovim dolaskom stvari su krenule ka boljem te je Tottenham na kraju čak dospio do četvrtog mjesta, koje vodi u Ligu prvaka.

Navijači i uprava su oduševljeni jer je Talijan praktički podigao igrače iz ničega. Nije se očekivalo da će u toj sezoni uopće izboriti Europu pored toliko jakih klubova, ali Conte je još jednom pokazao zašto ga se smatra ponajboljim trenerom na svijetu. Zbog toga mu je klub odlučio pokazati snažno povjerenje podarivši mu čak 200 milijuna eura za pojačanja. Prvo pojačanje stiglo je besplatno, a naravno, radi se o našem Ivanu Perišiću.

A sada su pogledi upereni prema Španjolskoj. Tottenham je, tvrde Englezi, blizu dogovora o dvogodišnjoj posudbi središnjeg braniča Barcelone Clementa Lengleta. Ovaj 26-godišnjak je rijetko nastupao za Blaugranu prošle sezone, a Barca čini sve kako bi se riješila igrača koji nisu u prvom planu, te tako rasteretila blagajnu u kojoj je stanje i dalje dosta kritično.

Tottenham je ponovno iskazao želju za dovođenjem Adame Traorea. Krilni napadač, koji se najbolje snalazi na desnoj strani terena, već je zimus bio povezivan sa Spursima, ali tada je izabrao Barcelonu. Kako je sve manje vjerojatno da će Barca njegovu posudbu iz Wolvesa učiniti trajnom. Antonio Conte ga vidi kao odlično rješenje. Traoreova cijena je oko 30 milijuna eura.

Spursi su također zainteresirani za Lukakua, ali on prema drugim izvorima žarko želi povratak u Inter na mjesto sreće. A i postavlja se pitanje kako bi to izgledalo da Tottenham ima dva giganta u napadu, Harry Kanea i Romela Lukakua.

Komentari

komentara

« Povratak