ČOVJEČE, PRIMIO SI SEDAM KOMADA: Borjan nasmijao komentarom na nastup Kanade u Kataru…

FOTO:

Vratar Kanade, Milan Borjan, imao je velika očekivanja od Svjetskog prvenstva u Kataru, ali njegova Kanada ide kući nakon grupne faze.

Borjan je primio čak sedam golova u svojoj mreži, a najviše su ga isprašili nogometaši Hrvatske koji su mu utrpali čak četiri komada. U posljednjem kolu izgubili su od Maroka 2:1 pa tako odlaze bez osvojenog boda.

Nakon utakmice oglasio se za kanadske medije golman Milan Borjan. On je protiv Maroka većinu utakmice bio kapetan, sve dok nije ušao Hutchinson i preuzeo trakicu. Borjan je istaknuo da je ponosan na kanadsku reprezentaciju, no i priznao je krivnju za prvi pogodak Maroka.

“Odigrali smo dobar turnir. Nismo se ovdje došli braniti, nego igrati nogomet. Koštale su nas pogreške. Ja sam također kriv jer nismo mogli doći ni do jednog boda. Ali ponosan sam na našu reprezentaciju. Ovo je bilo nevjerojatno iskustvo za našu mladu momčad, ovo je bilo nešto nestvarno. Nismo mi samo nogometna momčad, mi smo obitelj i drago mi je da sam dio ovoga.

Primili smo golove zbog svojih grešaka. Ja sam pogriješio kod prvog gola i bilo nam je teško vratiti se. Ne želim biti prost na televiziji, ali pokazali smo muda. Pokazali smo da se nikoga ne bojimo. Zato sam sretan jer sam dio ove momčadi. Želim samo reći Kanađanima da budu ponosni na ovu momčad, koja može samo još više napredovati”, rekao je Borjan nakon utakmice.

Komentari

komentara

« Povratak