CRISTIANO ILI LEO: Casillas odabrao tko je za njega najbolji, ali i otkrio kakav je zapravo CR7!

FOTO:

Živuća legenda, bivši vratar Real Madrida i španjolske reprezentacije, Iker Casillas za ESPN je odradio veliki intervju.

Cristiano ili Leo?

Između brojnih tema na koje se osvrnuo u svom nedavnom intervjuu za ESPN, Iker Casillas je objasnio koja je razlika između Cristiana Ronalda i Lionela Messija. Po mnogima dvojica najboljih igrača svih vremena, za Casillasa su različiti, jer jednog krasi prirodni talent, a drugi svoj uspjeh duguje predanom radu. Ipak, Casillas smatra da je Cristiano Ronaldo bolji igrač.

„Cristiano je oduvijek imao tu ogromnu želju da postane najbolji i vjerovao je da može to postići. Ako ga moram usporediti s Messijem, ono što je Cristiano napravio je impresivnije jer svi znamo koliko Messi ima talenta, ali Ronaldo je bio u potpunosti predan radu kako bi postao najbolji. Sretan sam jer sam bio u mogućnosti uživati gledajući tu dvojicu sjajnih nogometaša.”, objasnio je legendarni Iker.

Cristiana Ronald mnogi ne vole zbog stava no Iker otkriva kakav je on zapravo.

„Za ljude koji ne znaju Ronalda, može im se učiniti da je arogantan i temperamentan, ali ne razumiju da je on zapravo sve potpuno suprotno od toga!“, zaključio je Casillas.

Podsjetimo, Casillas je početkom svibnaj prošle godine doživio srčani udar nakon čega se oprostio od profesionalne karijere. Zanimljivo, i Cristiano Ronaldo je imao problema sa srcem. S 15 godina je morao na operaciju zbog aritmije srca i cijela je njegov asportska budućnost bila pod velikim upitnikom. Srećom, CR se oporavio, a ostalo je povijest…

VELIKI GOSPODIN: Iker Casillas otkrio tko ga je prvi nazvao nakon srčanog udara…

Komentari

komentara

« Povratak