CRNI VIKEND: Dalić se prima za glavu! Tri nove ozljede među Vatrenima!

FOTO:

Dobra vijest: do Eura je još dovoljno vremena i sve ove ‘lakše’ ozljede ne ugrožavaju igračima nastup na Europskom prvenstvu. Ali kako vrijeme odmiče, svaku vijest o neigranju nekog “vatrenog” gledamo sa strahom. No, trebamo li se bojati? Stigle su nove loše vijesti za Dalića, piše 24sata.

Ivan Perišić operirao je gležanj u Münchenu i trebao bi se vratiti na teren u travnju. Taman da uhvati formu za Euro.

Ali ovaj vikend došle su tri nove zabrinjavajuće vijesti za Zlatka Dalića.

Andrej Kramarić nije igrao u porazu Hoffenheima kod Freiburga. Trener ga je morao poštedjeti zbog bolova u preponama. e bi trebalo biti ništa alarmantno, ali…

Borna Barišić zamijenjen je u 69. minuti pobjede Glasgow Rangersa 4-1 protiv Hamiltona. Pao je na koljeno, osjetio bol, liječnik na prvu nije bio previše zabrinut, ali Borna će na dodatne preglede.

– Ozljeda ne bi trebala biti teška, ali mogao bi propustiti utakmicu s Kilmarnockom u srijedu – rekao je trener Steven Gerrard.

I na kraju Lovre Kalinić. Taman kad je počeo braniti, ozlijedio se. Na utakmici Marseillea i Toulousea izišao je iz igre u 36. minuti zbog bolova u bedrenom mišiću. Prve su procjene također da nije ništa strašno, da je to bila mjera opreza.

Hrvatska će od 23. do 31. ožujka u Dohi nastupiti na prvom pripremnom turniru za Euro, zajedno s Belgijom, Portugalom i Švicarskom. Prema prvim procjenama, sva bi se trojica dotad trebala oporaviti.

DOLAZI U ŠPANJOLSKU: OVAJ KLUB DAJE 300 MILIJUNA EURA ZA MBAPPEA!

KAKO SE OVO ODBIJA? Modrić dobio ponudu koju će teško odbiti!

Komentari

komentara

« Povratak