ČUDESNA VIJEST IZ ŠPANJOLSKE: Danijel Subašić bi mogao završiti u Real Madridu?!?

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Danijel Subašić bio je jedan od najvažnijih karika u Rusiji na Svjetskom prvenstvu prošlog ljeta gdje je Hrvatska osvojila srebro. No, u idućoj sezoni naš ‘Suba’ imao je velikih problema s ozljedama, a to je ponajviše zbog Rusije…

Još prije ovog ljeta pisalo se kako bi 34-godišnji vratar mogao završiti u Kini ili negdje u Emiratima. No, sada je stigla jedna nevjerojatna vijest koju su lansirali španjolski mediji. Prema njima poznati hrvatski vratar trebao bi pojačati najveći klub na svijetu.

Da, radi se o Real Madridu! Prema njima ‘Kraljevi’ ostaju uskoro bez Keylora Navasa koji je na vrlo tužan način prošle sezone prebačen za drugog vratara zbog dolaska Curtoisa. Kostarikanac bi trebao završiti u PSG-u ali to još nije sigurno. I, zbog toga bi Real se bacio u potragu za rezervnim vratarom.

A tu je nekoliko zanimljivih imena. Spominju se Pepe Reina, Antonio Mirante, Maarten Stekelenburg i naš veliki Danijel Subašiuć. Ostaje za vidjeti ima li ova vijest zaista smisla, ali bio bi to uistinu prekrasan završetak jedne velike sezone.

Inače, Subin ugovor u Monacu traje do idućeg ljeta, ali klub iz Kneževine mu neće raditi probleme ukoliko se pokaže želja za napuštanjem kluba…

BOMBA OD TRANSFERA: DINAMO DOGOVORIO DRUGI NAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI!

Komentari

komentara

« Povratak