ČUDESNI PREOKRET: Suarezu propao transfer u Juventus, pa odmah pronašao novi klub!

FOTO:

Urugvajski napadač, Luis Suarez, jedan je od najboljih napadača na svijetu. Iako je početkom godine proslavio 33. rođendan i dalje su mnogi uvjereni kako će još nekoliko sezona odraditi na visokom nivou.

Suareza je praktički odmah otpisao novi trener Barcelone, Ronald Koeman. Nakon toga krenule su razne špekulacije oko toga gdje bi mogao nastaviti karijeru. Prvi izbor bio je odlazak u talijanski Juventus ali to je izgleda propalo.

A sada se proširila vijest kako će postati novi igrač Atletico Madrida. Španjolski RAC objavio je tu vijest, a vijest je na Twitteru obznanio i novinar Sky Sportsa Angelo Mangiante koji je napisao kako je Suarez spreman otići u Atletico. Dolazak Urugvajca na stadion Wanda Metropolitano znači odlazak Alvara Morate i njegovu vjerojatnu posudbu u Juventus.

Juventus ga nije mogao dovesti kao igrača bez EU putovnice pa je Suarez morao poslati molbu za talijanskom putovnicom. Naime, prije Suareza Juventus je već doveo dva igrača izvan EU, Arthura Mela i Westona McKennieja. Urugvajac je prošao ispit iz talijanskog jezika prošli tjedan u Perugiji, ali Juventus ne želi čekati dugi proces dobivanja putovnice za Suareza što je potvrdio i trener Andrea Pirlo.

Komentari

komentara

« Povratak