ČUDNA PRESICA: Nenad Bjelica otkrio hoće li ostati na klupi Osijeka!

FOTO:

Nenad Bjelica i njegov Osijek neće osjetiti slast osvajanja trofeja ove sezone. U Kupu su ispali u polufinalu od Rijeke, dok se u prvenstvu dogodio neočekivani pad pa su gubili od Rijeke i Dinama, a kod kuće remizirali protiv Istre.

No, treba odraditi preostale utakmice do kraja sezone pa je tako Bjelica najavio susret protiv Lokomotive koji je na rasporedu u nedjelju s početkom u 17:00. Prvo pitanje okupljenih novinara odnosilo se na motivaciju:

“Motivacija se odnosi na osjećaj da pobijediš i vratiš se na pobjedničke staze. Imamo niz od tri utakmice koje nismo pobijedili. Želimo pokazati da možemo puno bolje. Vjerujem da ćemo to napraviti. Prošle godine smo tri kola pred kraj ostali bez šansi za naslov pa pobijedili sve tri do kraja. Nadam se da će tako biti i sada”, odgovorio je Bjelica.

Bjelica je nastavio rekavši kako ima ugovor s Osijekom još godinu dana. “Osijek je prva opcija za mene. Ne znam što će se dogoditi. Ali dogodilo mi se prošle godine, ove godine, ne bih volio da mi se dogodi još jednom. Zna se uvjet ostanka, već sam rekao, nemojte da se ponavljam cijelo vrijeme.

Ja sam prije 15-16 dana pričao s predsjednikom, rekao mu što mislim i kako mislim, ne trebaju mi više Normabeli da zaspim, probudim se bez glavobolje ujutro, mirna su mi duša i srce. Sve što sam rekao bilo je za boljitak kluba, a kako će to vlasnici interpretirati, to je na njima”, rekao je Bjelica nakon što su ga pitali je li bliže ili dalje ostanku u osječkom klubu.

“Ulaskom u Europu ostvarili smo cilj. Nismo ostvarili želju za titulom”, dodao je Bjelica.

Komentari

komentara

« Povratak