ČUDNOVATI HARRY: Kane nabrojao jake momčadi na Euru…

FOTO:

Za točno šest dana utakmicom između Italije i Turske započet će Europsko prvenstvo koje će se igrati po cijelom kontinentu.

Uoči početka Eura veliki intervju za domaće medije dao je ponajbolji napadač na svijetu, Harry Kane. Još uvijek aktualni član Tottenham Hotspura dobio je zadatak da nabroji najbolje momčadi na turniru:

”Ima odličnih momčadi – Francuska, Belgija, Njemačka, Španjolska, Italija, Portugal – i za osvajanje naslova će biti potrebno pobijediti neku od njih. To je izazov. Ali znam i da niti jedna od njih ne želi igrati s nama. Svjesni su naše snage”, ustvrdio je Kane, koji je potom otkrio kako jednostavno mora nešto osvojiti s reprezentacijom.

”Nadam se da mi majka neće zamjeriti što otkrivam njene godine, no ona je rođena 1966. Otac mi je rođen 1964., dakle bile su mu dvije godine kad je Engleska osvojila Svjetsko prvenstvo. Već jako dugo čekamo i na nama je da te stvari ispravimo. Svoju ću karijeru smatrati promašenom ne budem li s Engleskom osvojio neki veliki naslov”, rekao je jedan od najboljih napadača na svijetu

Komentari

komentara

« Povratak