ČUDO OD DJETETA: Žele ga Dinamo i Hajduk, a sada se javio i Bayern!

FOTO:

Sportske novosti dobile su zanimljive vijesti iz Njemačke, a u glavnom fokusu je 15-godišnje osječko čudo od djeteta Dominik Babić.

Nije to zapravo neko iznenađenje, prošle godine je skaut Salzburga Srećko Kurbaša također kazao da bi najbolji austrijski klub želio mladog desnokrilnog napadača dovesti u svoje redove. Mladi Babić je velika nada ne samo Osijeka, već i hrvatskog nogometa. Prošle sezone osvojio je prvenstvo i kup s pionirima Osijeka, a bio je najbolji igrač lige.

U svim natjecanjima prošle godine i za reprezentaciju zabio je preko 30 pogodaka i imao 20 asistencija, tako da i nije neko čudo da ga htio Salzburg i da ga želi Bayern, koji bi mladog nogometaša želio dovesti već ovog ljeta.

Naravno, nije Babić pobjegao domaćim klubovima. U Maksimiru su već prošle godine u svoju školu htjeli dovesti talentiranog igrača, a čuli smo da je za Babića zainteresiran i Hajduk. Međutim, neće Osijek samo tako prepustiti svog talenta. Kako saznajemo, klub s Drave je spreman Babiću ponuditi profesionalni ugovor. Kako će se priča dalje razvijati, uskoro ćemo saznati.

Komentari

komentara

« Povratak