CURE NOVI DETALJI: Raskalašeni Pique „totalno izgubio kompas“!

FOTO:

Gerard Pique u posljednje je vrijeme stalno u centru pozornosti, što zbog privatnog života, što zbog situacije u klubu.

Totalno izgubio kompas

Prije desetak dana, vijest koja je obišla svijet jest ona o prekidu veze između slavne kolumbijske pjevačice Shakire i Barcelonine zvijezde, Gerarda Pique. Otada ne prestaju izlaziti novi detalji o raskalašenom načinu života iskusnog defanzivaca. Osim što je otkriveno kako nije bio vjeran majci svoje djece, Pique se poprilično „opustio“.

O detaljima i situaciji nogometaša Barcelone piše i poznati španjolski paparazzo novinar, Jordi Martin, koji tvrdi da Piquea prati već desetak godina.

„Pique je u posljednje vrijeme totalno izgubio kompas. Jako puno vremena provodi u izlascima, najčešće s Riquiem Puigom. Svake noći minimalno potroši 2.000 eura, a nekad taj iznos zna biti i veći, ovisno o danu. Provodi se po restoranima, klubovima, do ranih jutarnjih sati.“

No to nije sve, danas se pojavila priča o velikom sukobu u svlačionici Barcelone. Nakon što mu je trener Xavi rekao da se više neće toliko oslanjati na njegove usluge, Pique totalno „poludio“ i zatražio razgovor s predsjednikom, Joanom Laportom. Kako prenosi Sport, Pique je zaprijetio predsjedniku:

„Bit ću starter. Ako imate muda, dovedite najboljeg stopera na svijetu. Ulazit će s klupe!”

O navedenom smo sukobu detaljnije pisali OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak