ČVRSTO NA ZEMLJI: Trener Dinama prokomentirao ždrijeb

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb dobro je prošao u današnjem ždrijebu. Naime, klub iz Maksimira će u drugom pretkolu Lige prvaka igrati protiv makedonskog Škupija ili gibraltarskog Lincoln Red Impsa.

Budući da su izbjegnuti švicarski prvak Zürich i Slovan iz Bratislave može se reći da je Dinamo imao i sreće pri izvlačenju kuglica, a u najavi tih mogućih ogleda trener hrvatskog prvaka Ante Čačić inzistira na tome da će Dinamo igrati glavnu ulogu. Istovremeno upozorava da mu momčad mora biti spremna da bi tako uistinu bilo.

“Dobili smo prvog protivnika na putu ka Europi. Pristupit ćemo svakoj ekipi, bez obzira na to o kojoj se radi, bez podcijnjivanja. Moramo voditi računa o tome da momčad dovedemo u optimalno stanje”, rekao je Čačić pa dodao:

“Kad gledamo iz kojih zemalja dolaze točno je da je Dinamo puno kvalitetniji i da ima kvalitetniju koncentraciju igrača. Moramo se usredotočiti na sebe i učiniti sve da u tom trenutku sve bude na pravom nivou i da svladamo prvu prepreku.”

“Nijedan suparnik nije lagan, ne treba ga podcjenjivati, ali mislim da bi nam teži bio suparnik iz Skopja. Taj će teren biti vruć za nas. Također, Sedloski nas poznaje i naravno da će učiniti sve da bude na razini i da nam oteža prolazak. Ponavljam, najvažnije je da se momčad pripremi, da budemo u dovoljno dobrom stanju da svladamo suparnika, bez obzira na to o kome se radi”, zaključio je.

SLUŽBENO: BORUSSIA DORTMUND DOVELA HRVATA!

Komentari

komentara

« Povratak