DA LI JE OVO MALO PRETJERANO? Glavnog suca derbija Osijek -Dinamo čeka teška kazna, evo i zašto!

FOTO:

Glavni sudac iz nedavnog derbija prvenstva Osijeka i Dinama, Duje Strukan, odlazi na hlađenje do kraja polusezone! Portal 24 sata donosi vijest kako će Komisija za suce kazniti splitskog suca s četiri ili čak pet utakmica kazne.

Očito mu jako zamjeraju nedosuđeni kazneni udarac za Dinamo iz 77. minute kada je Jurčević igrao rukom u svojih 16 metara. Naime, VAR soba odnosno Igor Pajač, sugerirala je kako to treba provjeriti ali se Strukan nije odlučio na taj potez. Pajač neće dobiti nikakvu kaznu jer je upozorio Strukana na spornu situaciju, ali je frapantno kako isti taj sudac može uopće primirisati Osijekovim utakmicama.

Jest, situaciju je trebalo provjeriti i Strukan bi sasvim sigurno sudio kazneni udarac nakon provjere, ali vratimo se na spornog Pajača. Navedeni sudac je nakon masakra u Kupu i teške krađe Osijeka protiv Rijeke kažnjen s osam utakmica „hlađenja“ ali je kazna smanjena na šest?!

Fran Jović koji je bio u VAR sobi, nije sudio do kraja sezone ali je već u ovoj sezoni bio glavni sudac na utakmici Osijeka i to na Poljudu s Hajdukom. Ako Strukan dobije pet utakmica kazne, Pajač u najmanju ruku nije trebao suditi cijelu ovu sezonu ili je trebao prebaciti se na neki niželigaški nogomet.

No, delegiran je za suca u VAR sobi, biti će zanimljivo ima li Komisija hrabrosti postaviti ga za glavnog suca na dvobojima Bijelo-plavih.

Komentari

komentara

« Povratak