DAILY MAIL OTKRIVA: Chelsea želi stopera vrijednog 150 milijuna eura!

FOTO:

Chelsea je već ovog ljeta planirao dovesti pojačanje za svoju obranu, no posao je neslavno propao. Ipak, aktualni prvak Europe ne odustaje…

Planovi za iduće ljeto

Tijekom ovog ljeta Chelsea je pregovarao sa Sevillom oko kupovine Julesa Koundea. Engleski je klub nudio 50 milijuna eura i neke bonuse, no Španjolci to nisu prihvatili već su inzistirali na 75 milijuna eura.

Chelsea to nije pokolebalo te će iduće ljeto ponovno pokušati dovesti mladog Francuza. Ovaj put, europski prvak ima i alternativu, a to je Matthijs De Ligt iz Juventusa. Mladi 22-godišnji Nizozemac nije u Juventusu igrao onako kako se od njega očekivalo, a Tuchel ga vidi kao idealno rješenje za svoju obranu. De Ligt je ugovorom vezan za Juventus do ljeta 2024. godine, a i sljedeće godine će se moći aktivirati njegova klauzula od ogromnih 150 milijuna eura.

Svi ovi planovi uvelike ovise o o tome hoće li Antonio Rüdiger produljiti ugovor s Chelseom. U slučaju da se odluči za odlazak, londonski će klub sigurno krenuti u lov na Koundea ili De Ligta. Ili čak i obojicu!

Komentari

komentara

« Povratak