DAILY MAIL TVRDI: Europski velikan želi dovesti Rokasa Pukštasa!

FOTO:

19-godišnji supertalentirani igrač splitskog Hajduka, Rokas Pukštas, danas je dobio poziv za reprezentaciju na Olimpijskim igrama.

Izbornik Marko Mitrović poslao je pozive za 25 igrača koji će se u trening kampu u Kansas Cityju provesti pripreme nakon čega će se odabrati 18 igrača koji će otputovati u Pariz. Inače, SAD se nalazi u skupini A zajedno sa domaćinom Francuskom, Gvinejom i Novim Zelandom.

Zanimljivo, isti dan dolaze nove transfer špekulacije. Ugledni engleski medij Daily Mail danas se raspisao o Pukštasu pa tako tvrdi kako se igrač Hajduka našao na radaru velikog Arsenala! Osim Topnika, još ga žele Aston Villa i West Ham. Isti medij također je dodao kako se Pukštas već neko vrijeme nalazi na meti nekoliko jakih klubova iz njemačke Bundeslige.

Također dodajmo, Pukštas je nedavno potpisao za menadžersku agenciju Niagara Sports Company, čiji je vlasnik nogometni agent iz Zagreba Andy Bara, koji je posredovao u brojnim unosnim transferima, poput prodaje Joška Gvardiola u Manchester City. Devetnaestogodišnji Amerikanac prema Transfermarktu vrijedi šest milijuna eura.

Najunosnija prodaja Hajduka za sada je transfer Luke Vuškovića u Tottenham za više od 13 milijuna eura, a neki predviđaju kako bi se Pukštas mogao približiti tom iznosu. Predsjednik Hajduka Ivan Bilić izjavio je kako je ovog ljeta u planu prodaja jednog igrača koja bi trebala napuniti klupski budžet, ali kako ne žele istovremeno prodati Pukštasa i Niku Sigura već samo jednog od njih dvojice.

Komentari

komentara

« Povratak