DAILY MAIL: Uprava će nakon reprezentativne pauze odlučiti o sudbini Slavena Bilića, evo koga žele za novog trenera!

FOTO:

Engleski mediji pišu da je sudbina Slavena Bilića na klupi WBA vrlo neizvjesna. Uprava još razmatra hoće li zadržati hrvatskog stručnjaka, odluka će biti donesena nakon reprezentativne pauze. Otprije je poznato kako odnosi Bilića i čelnih ljudi Baggiesa nisu najbolji pa je rastank moguća opcija.

West Bromwich nije slavio u dosadašnjih osam kola, imaju samo tri boda i nalaze se na slabom 18. mjestu. Ipak, Bilić je rekao kako to i nije trebalo biti tako veliko iznenađenje vjerojatno aludiravši na to da nije dobio željena pojačanja. Tijekom ljeta se natezao s Upravom da bi  dobio jedino Granta ako se to može zvati pojačanje, uspio je zadržati i Filipa Krovinovića.

Kap koja je prelila čašu bila je prodaja Ahmeda Hagazija u saudijski Al Ittihad 24 sata prije prvenstvene utakmice. Slaven je tada javno kritizirao čelne ljude i istaknuo kako je vrlo nezadovoljan tim potezom, bio je apsolutno u pravu.

„Dugo sam u nogometu i naučio sam se nositi s pritiskom. Mislio sam da ćemo biti bolji, nisam sretan zbog toga ali nećemo paničariti. Moramo biti spremni boriti se kako bi se izvukli iz ove situacije.“

Sportsmail javlja da se već polako traži Bilićev nasljednik, navodno je jedan od kandidata Lee Bowyer, bivši igrač Leeds Uniteda i menadžera Charltona.

Komentari

komentara

« Povratak