DALIĆ DONIO FANTASTIČNU IDEJU: Ćorluka, Subašić i Mandžukić dolaze na utakmicu protiv Španjolske! Izbornik donosi novo ime u stožer reprezentacije!

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, prepun je optimizma pred ključne dvoboje u Ligi nacija protiv Španjolske i Engleske. Vatreni će prvo 15. studenog u Maksimiru dočekati Španjolsku, a zatim će tri dana poslije u Londonu na legendarnom Wembleyu odigrati uzvratnu utakmicu protiv Engleske.

Naš izbornik ovih dana uživa u mnogim pohvalama koje dolaze do njega, pa je tako u Sarajevu na sportskom simpoziju “Simposar 2018” proglašen za najboljeg ‘selektora regije’. Nagrade se odnosi za najboljeg izbornika u državama na području bivše Jugoslavije.

Dalić je otkrio sjajnu novost koju je odlučio zajedno sa svojim stožerom, a to je veliki povratak legendarnog trojca:

“Svim srcem želim pune tribine u Zagrebu pa da se dogodi, manifestira privrženost navijača i igrača. Zato sam se dogovorio da nam se za tu utakmicu pridruže i Ćorluka, Subašić i Mandžukić kako bi zajedno osjetili tu podršku”, kazao je Dalić.

Pitanje koje Dalić ne može izbjeći jest ono o povratku Mandžukića u odabranu vrstu.

“Povratak Mandžukića? Fokusiran sam na utakmicu sa Španjolskom. Potrebna nam je pobjeda. Dolazak trojca sigurno će pridonijeti optimalnom ambijentu”, istaknuo je u razgovoru za Sportske novosti.

No ovoga puta spominjao se i povratak još jedne legende reprezentacije, ali u stožer.

“Želio sam ga u stožeru, ali je on nastavio igrati. Znamo kakvu je kalvariju prošao s tim dopingom, imponira mi kako se othrvao i sad igra jako dobro, i to u Serie A. Razgovarat ću s njim. Siguran sam da Srni ne bi bilo ispod časti u izvanrednim okolnostima staviti se na raspolaganje”, smatra izbornik.

Hrvatsku nakon Španjolske očekuje i ponovni derbi s Englezima na Wembleyju.

KUKOČ OBJASNIO: Bivši igrač Hajduka najbolje opisao kakav kaos vlada u Splitu!

Komentari

komentara

« Povratak