DALIĆ GA NIJE POVEO NA EURO, A SAD RADI TRANSFER KARIJERE: Ugledni europski klubovi žele sjajnog Hrvata!

FOTO:

Malo toga se može spoticati našem izborniku Zlatku Daliću na popisu igrača za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. No, navijači ipak smatraju kako je tu trebao biti jedan vratar.

Naime, 24-godišnji Dominik Kotarski nije se našao na popisu ni kao treći vratar. Prema nekima to je bilo veliko iznenađenje jer je iza njega fantastična sezona u dresu grčkog PAOK-a s kojim je ove sezone osvojio prvenstvo te u Europi napravio vrlo dobar rezultat.

Ispred njega su mu Livaković, Labrović i Ivušić. No, zato Kotarskog žele klubovi iz najjačih liga. Gianluca Di Marzio, jedan od najpouzdanijih izvora s mercata, javlja da je za hrvatskog golmana zainteresiran Inter. Nadalje, želi ga i bundesligaš Augsburg.

Konačno, Di Marzio dodaje da je Kotarski na popisu dva povratnika u najjače lige, Southamptona i Parme. Isti izvor napominje da je PAOK voljan prodati Kotarskog, ali za 10 milijuna eura i bonuse.

Kotarski je prošao omladinsku školu Dinama, iz koje je kao 17-godišnjak prešao u Ajax uz odštetu od čak 2 milijuna eura. Tri i pol godine kasnije, u ljeto 2021. vratio se u Hrvatsku. Točnije, u Goricu, i to na posudbu. Onda je slijedio zanimljiv manevar promućurnog Nenada Črnka. Nakon sjajne sezone Kotarskog u Gorici otkupio je golmana od Ajaxa za milijun eura i onda ga dan poslije prodao PAOK-u za duplo više. Tu nije kraj zaradi Gorice na ovom poslu jer s bonusima može na Kotarskom dobiti i do 3 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak