Dalić govorio o grozoti koja nas je zadeseila, njegova razmišljanja će vas oduševiti

FOTO:

U vremenu krize izazvane zarazom virusom COVID-19, Laudato TV krenuo je s emitiranjem nove emisije uživo: Izdvojeno na novi način. Jedan od sugovornika u emisiji bio je i Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije. (večernji.hr)

S odlukom o strožim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Laudato TV, šest dana u tjednu, od četvrtka 19. ožujka, svake večeri od 20:00 do 21:00 sat Laudato TV donosi kontakt emisiju Izdvojeno.

U prvoj emisiji gostovao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Kazao je kako moramo biti zahvalni svima koji rade u zdravstvu, ljudima koji obavljaju sjajan posao.

– Ono što najmanje možemo učiniti je da svatko od nas sluša upute koje dobivamo od stručnjaka, tj. da ostajemo u svojim kućama, te da na taj način pomognemo sebi i drugima kako bismo se sačuvali od koronavirusa. To je u ovom trenutku najbitnije.

Ovaj virus će ostaviti velike posljedice u svim segmentima našega društva, na primjer gospodarstvu i sportu. Moramo biti pozitivni, on će proći, kao što je prošao u Kini te iz svega ovoga moramo izvući dobre stvari.

Kada govorim o dobrim stvarima, mislim na to da ćemo, svi skupa, više vremena biti doma sa svojim obiteljima, družit ćemo se više – kazao je izbornik.

‘Mislim da smo dobili Božju poruku, nogometnim rječnikom rečeno, da stanemo na loptu’

– Previše trčimo za materijalnim stvarima za poslom, užitkom i druženjima, a sve drugo nam je postalo nevažno. Jedan virus zaustavio je svijet, poslao nam je poruku da ne možemo mi baš sve što hoćemo te da mi ne možemo mijenjati svijet i prirodu – rekao je Zlatko Dalić.

U DINAMOVOM DRESU POKAZIVAO JE SREDNJI PRST NAVIJAČIMA. ZNATE LI GDJE JE DANAS?

SRAMOTNI POTEZ: Dok se čitava država bori, jedan klub kao da živi u nekom drugom svijetu

 

Komentari

komentara

« Povratak