DALIĆ NAJAVLJUJE POBJEDE: „Očekujem puni Maksimir, polako se dižemo u formi te idemo dobiti Furiju i Gordi Albion!“

FOTO:

Nakon reprezentativne akcije u Rijeci, izbornik Zlatko Dalić preselio je u Novigrad gdje je bio dio međunarodnog turnira za mlađe kategorije.

U razgovoru za HRT konstatirao je da je utakmica protiv Engleza bila puno bolja, ali to nije bio maksimum te „očekuje da će reprezentacija biti puno bolja u kvalifikacijama na proljeće.“

Remijem protiv Tri lava Kockasti su se malo podigli i donekle zaboravili debakl protiv Španjolske, slijede im ključni uzvratni susreti.

„Šansa je to da popravimo dojam, da imamo sve u svojim rukama. Ako ostvarimo dvije pobjede možemo biti prvi u grupi. Sigurno da nismo bili u pravoj situaciji u početku, ali polako se dižemo u formi i tražit ćemo te dvije pobjede!“ – poručio je izbornik.

Za kraj je uputio apel navijačima da napune Maksimir i budu 12. igrač u lovu na prva tri boda i prve pogotke u Ligi nacija.

„Očekujem puni Maksimir protiv Španjolaca, sjajnu utakmicu, sjajnu atmosferu i našu pobjedu. Pa onda protiv Engleske. Nadam se da će svi igrači biti zdravi i pružiti pravu igru, onakvu kao što je bila na Svjetskom prvenstvu.“

Ako Vatreni uistinu ostvare dvije pobjede mogli bi kao prvoplasirani iz skupine na završni Final four, ali potpuno bi zadovoljilo izbjegavanje zadnje pozicije i pad u nižu skupinu reprezentacija Lige nacije.

OTVORENO O STANJU U JUVENTUSU: Nisam dobrovoljno napustio Juve, izbacili su me zbog jedne osobe!

Arjen Robben progovorio o stanju u Bayernu: Žalili ste se da je dosadno, pa evo vam sad!

Komentari

komentara

« Povratak