DALIĆ NAM ČITA MISLI: “Drago mi je da je ova godina…”

FOTO:

Hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, napokon je dočekao kraj nevjerojatne reprezentativne godine. Vatreni su ipak ostali u eliti, a nakon utakmice izbornik je bio vrlo realan:

“Čestitao bih dečkima. Trudili su se i dali sve od sebe, ostavili srce na terenu. Žao mi je što ih nije nagradilo i još na kraju ta Livijeva pogreška. Nadam se da smo s tim ispucali sve pogreške u dogledno vrijeme. Ostali smo u Ligi nacija, ali ne svojoj dobrom igrom i drago nam je da je ova godina završila. Bilo je puno trčanja i agresije, to smo radili dobro. Nismo izgubili gol kad smo ostali s igračem manje. Imamo puno dobrih stvari, popravit ćemo ih još kada nam se pridruži sedam ili osam standardnih igrača. Ja se ne bojim. Plus je da smo ostali u Ligi nacija, ali žao mi je poraza od europskih prvaka i da dečki nisu nagrađeni za svoj trud.”, rekao je Dalić koji je potom pohvalio obranu:

“Obrana je položila ispit. Pokušali smo odigrati u drugačijem sistemu i mislim da time mogu biti zadovoljan. Igrači su bili u teškom stanju, rezultat nas nije nagradio, ali idemo dalje.”. Izbornik je za kraj prokomentirao Šveđane:

“Nisam pratio Švedsku. Došao sam u svlačionicu i rekli su mi da je Švedska izgubila. Kad su zabili drugi gol mislio sam da će i treći kakve smo sreće, ali nisu. Puno nam znači ostanak u Ligi nacija.”

 

Komentari

komentara

« Povratak