Dalić otkrio kakav je dogovor imao s Lukom Modrićem…

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Hrvatska je u prijateljskoj utakmici u Dohi pobijedila Bugarsku 2:1 nakon puno muke i nakon preokreta u završnici.

Nakon remija sa Slovenijom u subotu, Dalićeva momčad se više od 70 minuta mučila protiv slabašne Bugarske, čak je i gubila, ali golovima Modrića i Kramarića je na kraju slavila. Nakon utakmice oglasio se izbornik Hrvatske Zlatko Dalić koji je na konferenciji za medije otkrio kakav je dogovor imao s Lukom Modrićem za pripremne utakmice.

“Dogovor između Luke i mene je bio da uđe u igru u posljednjih petnaestak ili dvadesetak minuta. Luka je izuzetno značajan igrač za našu reprezentaciju, što se vidjelo njegovim ulaskom. Donio je samopouzdanje i sigurnost cijeloj momčadi. Nismo ga htjeli pretjerano opteretiti u ovim dvjema utakmicama jer ga za vikend čeka važna utakmica u klubu, kao i ostale naše igrače”, rekao je Dalić pa dodao:

Upisao je još jedan nastup za Hrvatsku i postigao gol, zbog čega je sigurno sretan i zadovoljan. Naziru se konture naše momčadi, dolaze mlađi igrači koji mogu puno napraviti i od njih očekujem još bolje utakmice.

Međutim, oni bez naših starijih igrača ne mogu napraviti uspjeh. Luka prije četiri godine i danas? Nema razlike, ne vidi se. On igra s istom voljom, željom i ambicijom, poseban je i impresivan. Kapa dolje!”.

Komentari

komentara

« Povratak