DALIĆ U PROBLEMIMA: Evo tko je danas propustio trening reprezentacije!

FOTO:

Zlatko Dalić i reprezentativci Hrvatske danas su odradili trening, dva dana uoči ključnog dvoboja protiv Italije koji se igra u ponedjeljak s početkom u 21:00.

Pobjeda našima donosi vrlo vjerojatno prolazak u drugi krug iako onda Španjolci ne bi smjeli izgubiti od Albanije. A čak možemo proći dalje i s bodom protiv Italije, ali to su zasad samo teorije.

Najveći Dalićev problem svakako je obrana. Hrvatska je u prva dva kola primila pet golova i manje-više svaki put kad bi protivnik prešao centar, u Livakovićevom šesnaestercu bila bi panika. Kako trenutačno stvari stoje, Hrvatska će i treći put na ovom turniru krenuti s novim stoperskim parom.

Josip Šutalo je jedini siguran Dalićev izbor, a s njim bi u paru protiv Italije trebao igrati Martin Erlić. U kombinacijama je bio i Domagoj Vida, ali on je napustio subotnji trening bos, s ledenim oblogom oko gležnja i upitno je hoće li biti spreman za Italiju. Joško Gvardiol vratit će se na poziciju lijevog beka, a još se ne zna hoće li na desnom igrati Josip Juranović ili imenjak mu Stanišić.

Komentari

komentara

« Povratak