DALIĆU, POVEDI NAS: Evo što je izbornik rekao uoči susreta protiv Italije!

FOTO:

Zlatko Dalić i Mateo Kovačić najavili su sutrašnji dvoboj protiv Italije pred okupljenim novinarima.

Nakon dva kola Španjolska ima šest bodova, Italija tri, a Hrvatska i Albanija po jedan bod. Hrvatska bi u ponedjeljak pobjedom protiv Italije bila gotovo sigurno druga. Plan bi joj mogla poremetiti jedino Albanija ako pobijedi Španjolsku. Između te dvije reprezentacije tada bi odlučivala gol-razlika, a Albanija je tu zasad bolja za dva gola. Odmah na početku Dalić je potvrdio kako ovo nije prava Hrvatska na Euru:

“Slažem se da ovo dosad nije bilo na nivou hrvatske reprezentacije. Razlika u odnosu na SP je da prelagano primamo golove. Nemamo Perišića kakav je bio u Kataru, kad je bio u vrhunskoj formi, a neki igrači su stariji dvije godine. Igramo protiv jakih protivnika, a osnovni problem je što primamo golove prelagano.”, rekao je Dalić koji je potom prokomentirao Talijane:

“Jako cijenim Spallettija, ima vrhunske rezultate. Oni su najpoznatiji po taktici, a osobito što imaju ono u čemu su najjači, a to je obrana. Njima je bod dovoljan i mi moramo biti spremni na sve. Moramo biti strpljivi, ne upadati u nervozu i u probleme, ne smijemo nasjedati na provokacije….”

“Još jedna u nizu povijesnih utakmica… Mi smo spremni. Svi su zdravi osim Vide. Svjesni smo situacije u kojoj jesmo, da nam igra samo pobjeda i to moramo ostvariti. Ne bismo htjeli ovako brzo ići kući, ali u prve dvije utakmice nismo ostvarili potreban rezultat. Moramo sad to učiniti. Uvijek smo bili pravi u ovakvim utakmicama, ključnim, tako da se idemo boriti.”

Komentari

komentara

« Povratak