DAMBRAUSKAS ODUŠEVLJEN IGRAČIMA: Evo što je trener Hajduka otkrio nakon utakmice

FOTO:

Hajduk je na Poljudu pobijedio Dinamo 1:0 u zaostaloj utakmici 9. kola Prve HNL. Jedini pogodak na utakmici zabio je Nikola Kalinić u 63. minuti. Hajduk je s ova tri boda učvrstio treće mjesto na ljestvici, dok je Dinamo prvi sa 66 bodova. Hajduk i Dinamo nakon ovog su se susreta po broju utakmica izjednačili s ostatkom lige u kojoj će se ove sezone igrati još pet kola.

“Najvažnija je pobjeda i da smo i dalje u utrci za naslov. Svi smo zaslužni za ovu pobjedu, igrači i navijači. Okrećemo se sljedećoj utakmici u kojoj moramo pobijediti kako bismo ostali u utrci za naslov prvaka”, rekao je nakon utakmice za Arena Sport televiziju Nikola Kalinić.

“Čestitao bih Hajduku na pobjedi, bili su bolji za taj jedan gol. Naša sreća je da je već za nekoliko dana, za vikend, nova utakmica i da tu možemo tražiti nova tri boda”, rekao je nakon utakmice nogometaš Dinama Marko Tolić.

“Plan je bio da pobijedimo. Moram to reći. Ovo je treći put da igramo s Dinamom, bili smo bolji. Pripremili smo planove A, B i C. Naši igrači su heroji, završili su utakmicu ozlijeđeni, sa slomljenim nosevima. Oni bi i umrli na tom terenu da su morali”, rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas.

“Govorit ću samo o sljedećoj utakmici. Već sam na kraju ove utakmice razmišljao što ćemo u nedjelju. Nemamo Kalinića ni Livaju u sljedećoj utakmici. Moramo malo proslaviti i pripremiti se. Imat ćemo pet utakmica koje će nam biti kao pet finala”, rekao je Dambrauskas.

Komentari

komentara

« Povratak