DAMBRAUSKAS UOČI DINAMA: „Nema razloga za euforiju, tek smo četvrti ali očekujem pobjedu!“

FOTO:

Čini se da je Hajduk pogodio s dovođenjem litavskog stručnjaka Valdasa Dambrauskasa, iako je odrađen mali uzorak utakmica, pozitivni pomaci u momčad su vidljivi. Splićani su upisali četiri pobjede u nizu te s velikim optimizmom dočekuju nedjeljni derbi protiv Dinama.

“Nema ništa lošeg očekivati pobjedu, jer svi za to radimo, zbog toga treniramo. U zadnje četiri utakmice smo također željeli pobjedu. I da smo izgubili neku od tih utakmica, opet bi u sljedećoj očekivali pobjedu. Od naših čistačica do predsjednika, svi moraju očekivati pobjedu.” – poručio je Dambrauskas na press konferenciji.

“Nismo još ništa napravili, nismo osvojili trofej, još smo na četvrtoj poziciji, mjestu koje nam ne jamči ni izlazak u Europu. Razumijem euforiju, ali ne i razloge. Imam iskustva, osvajao sam trofeje, prvenstva, kupove… Mi smo u trenutku kada pokušavamo razviti proces, pokušavamo napraviti rezultat. Kada napravimo pravi rezultat možemo pričati o euforiji, ali mi smo tek na pola puta.” – realno i vrlo inteligentno je pričao Litavac.

Osvrnuo se i na mogući izostanak kapetana Kalinića, mediji su pisali kako će braniti iskusni Danijel Subašić.

“Kalinić će sutra trenirati, napravit ćemo kasnu opservaciju, ali šanse su 50:50 i ja sam optimist. Odradio je trening u petak ujutro, vjerujem da će sve biti dobro.” – zaključio je šef Bijelih.

GAZZETTA DONOSI VELIKU VIJEST: IVAN PERIŠIĆ ODLUČIO GDJE NASTAVLJA KARIJERU!

Komentari

komentara

« Povratak