DANAS PADA ODLUKA: Hajduk će dobiti veliko pojačanje?

FOTO:

Nije tajna kako Hajduk Split u svojim redovima želi vidjeti svog bivšeg veznjaka Anthony Kalika, ali Gorica ipak drži posljednju riječ.

Kalik je u Hajduk došao početkom 2016. godine iz Central Coast Marinersa. Prvo je u pitanju bila šestomjesečna posudba, a potom su ga Splićani otkupili za samo 30 tisuća eura. No, Kalik nije dobio pravu priliku u Splitu pa je morao ići na posudbe u Sydney i Rudeš da bi se na kraju skrasio u Gorici.

U posljednje vrijeme sve više se piše kako će Kalik nazad u Hajduk, a danas bi se trebao dogoditi rasplet situacije o kojoj bruji hrvatski nogomet. Hajduk želi Kalika, ali zasad nije poslao ponudu kojom bi zadovoljio apetite Gorice, ali je, čini se, naljutio čelnike Gorice jer je navodno pregovarao s Kalikom prije nego je od kluba dobio dozvolu za to.

U međuvremenu je Kalik i suspendiran jer nije dolazio na treninge Gorice, a u medijima su se mogle pročitati i tvrdnje da će Gorica podići tužbu protiv Hajduka zbog načina na koji je splitski klub, navodno, komunicirao s Kalikom.

Što će se zapravo dogoditi, saznat ćemo večeras kad će se u Velikoj Gorici sastati Upravni odbor Gorice te nakon sastanka objaviti odluku.

Komentari

komentara

« Povratak