DANAS STIŽE NOVI POPIS DALIĆA: Evo zašto će mnoge šokirati…

FOTO:

Hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, danas će objaviti prvi popis igrača nakon europskog prvenstva gdje su svjetski doprvaci zaustavljeni u osmini finala od strane Španjolske.

Vatrene sada očekuje nastavak kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u daleki Katar 2022. godine. A pred našima sada je možda i najvažniji period. Naime, Hrvatska kvalifikacije otvara gostovanjem kod Rusije. Samo tri dana poslije slijedi gostovanje kod Slovačke, a onda opet tri dana poslije imamo domaći okršaj protiv susjedne Slovenije.

Sportske novosti uoči objave popisa pišu kako će mnogi ostati šokirati Dalićevim novim popisom. Ante Rebić prvi je prekrižen, čekamo izbornikovo očitovanje vrijedi li to do daljnjega ili dokle god on vodi Vatrene, a priča se da je opasno ljut na još neke, dok s pojedinim nije bio zadovoljan u igračkom smislu. Šuška se dosta i o Perišiću koji se družio s dvojicom koji su Daliću napravili najveće probleme – Nikolom Kalinićem i Antom Rebićem. SN zatim iznose kako je Kramarić u negativnoj klimi zaključio Euru, Dalić je odlučan da neće igru prilagođavati njemu i njegovim afinitetima, ali ipak teško je vjerovati da će objaviti popis bez Perišića i Kramarića.

Neki se pitaju što će biti s Vrsaljkom koji već dugo nije u pravoj formi, dok zdravstvenih problema ima Duje Ćaleta-Car. Međutim, na popisu novih Borna Sosa prvi je igrač kojeg Dalić treba pozvati. Sve je izvjesnije kako će član Stuttgarta dobiti priliku. Sosa je na najbolji mogući način otvorio sezonu u Bundesligi gdje je u prvom kolu podijelio čak tri asistencije.

Cijeli tekst možete pročitati OVDJE.

Što se tiče rasporeda utakmica, Hrvatska će prvog rujna igrati kod Rusije, a četvrtog rujna u Slovačkoj dok je posljednja utakmica u ovom zgusnutom ciklusu ona protiv Slovenije u Splitu.

 

Komentari

komentara

« Povratak