DANI, LEGENDO: Olmu trebale tri minute da zabije u debiju za Španjolsku!

FOTO:

Nogometaš Dinama, Dani Olmo, posebno će pamtiti današnji dan. Fantastični ofenzivac ne samo da je debitirao za Španjolsku reprezentaciju nego je postigao prvi pogodak u debiju!

Dinamov veznjak ušao je u igru u 66. minuti pri vodstvu 4:0 i tri minute kasnije lijepo zabio na asistenciju Thiaga Alcantare. Španjolska trenutačno vodi 6:0, a sve golove zabili su različiti strijelci; Morata, Cazorla, Torres, Sarabia, Olmo i Moreno.

Dani Olmo u reprezentaciju je pozvan nakon sjajnih nastupa za Dinamo ove i prošle sezone i važne uloge na Europskom prvenstvu U-21 na kojem je Španjolska osvojila naslov. Olmo je zabio gol u finalu, igrao je i u ovom kvalifikacijskom ciklusu, no izbornik seniorske vrste Robert Moreno odlučio ga je pozvati za zadnje dvije kvalifikacijske utakmice protiv Malte i Rumunjske. Furija je ranije osigurala plasman na Euro.

Ovim nastupom za Španjolsku nestale su i teoretske šanse da zaigra za Hrvatsku, iako je uvijek govorio da je njegov san igrati za svoju zemlju.

“Bilo je interesa iz Hrvatske, ali moja je jedina namjera bila zaigrati za Španjolsku. Na kraju sam u tome i uspio. Suigrači su me dobro prihvatili i dočekali raširenih ruku”, rekao je Olmo po dolasku u reprezentaciju.

PREKRASNA GESTA: Čondrić i Livaković kupili auto legendarnom treneru golmana!

UPITNA UTAKMICA HRVATSKE I SLOVAČKE ZBOG NEVREMENA. VEĆ SE ZNA ZAMJENSKI TERMIN

Komentari

komentara

« Povratak