DANI OLMO NIKAD BLIŽE VATRENIMA: Evo zašto bi sjajni talent trebao zaigrati za Hrvatsku!

FOTO:

Izgleda kako je Dani Olmo vrlo blizu Vatrenima! Mladi nogometaš krajem prošle godine potvrdio je za naše medije kako uzima hrvatsko državljanstvo. Čekao je mladi Španjolac pozivnicu izbornika U-21 reprezentacije Furije Celadesa, ali je nije dočekao. Na popisu nije bilo njegovo ime i ostao je duboko razočaran takvim raspletom.

Istina, nazvali su ga iz Španjolskog nogometnog saveza, te mu objasnili zašto ga Celades nije pozvao. Kazali su mu da izbornik nije pozvao nikoga tko je rođen 1998. godine, da su u mladoj vrsti Španjolske momci rođeni 1996. i 1997. godine. To je činjenično točno, ali ne zanima previše Olma, takvo obrazloženje nije ga nimalo oraspoložilo.

Razočaranje nije mogao skriti, zaista je očekivao poziv, zapravo bio je gotovo uvjeren u njega nakon što je na španjolskom nogometnom ‘draftu’ bio izabran među najperspektivnije igrače te nogometne države.

Zanimljivu vijest saznali su SN, nakon što nije dobio pozivnicu, u njemu je narasla želja da u budućnosti nosi – hrvatski dres! Naravno, ako to bude zaslužio svojim igrama.

Iako još tri godine ne može igrati za Hrvatsku po pravilima FIFA-e, Olmo će čekati da prođe to razdoblje. Konačno, tek ima 19 godina, pred njim je budućnost, tri godine nisu vječnost. Dani je trenutačno jedan od najboljih igrača Dinama, ove sezone igra jako dobro, njegove nogometne karakteristike su izvrsne, talent je uvijek bio naznačen, neosporan. Ispada da bi činjenica da ga u Španjolskoj ‘nisu doživjeli’ mogla biti jako dobra vijest za Hrvatsku.

KARLO JE PRAVI: Letica otkrio što misli o interesu Real Madrida!

Sportske novosti

Komentari

komentara

« Povratak