DANI PONOSA I SLAVE: Raketa pozvao sve navijače da izađu na ulice i obilježe povijesni događaj!

FOTO: Neja Markicevic / CROPIX

Vrijeme uistinu brzo leti pa će se tako uskoro navršiti godinu dana od povijesnog događaja i ulaska Hrvatske u finale svjetskog prvenstva u Rusiji.  Svima je poznato što se dogodilo 16. srpnja, hrvatska nogometna reprezentacija dočekana je u veličanstvenoj atmosferi u Zagrebu nakon osvojenog povijesnog srebra.

Trg bana Jelačića bio je krcat od jutarnjih sati, čak sto tisuća ljudi došlo je pozdraviti izbornika Dalića i njegove junake nakon nezaboravnih utakmica. Zagreb je poslao sjajne scene navijačkog slavlja diljem svijeta koje se nikada neće zaboraviti. Vatreni su od zračne luke do glavnog trga putovali čak šest sati, svi su htjeli barem nakratko vidjeti i pozdraviti nogometne reprezentativce.

Nogometaš Barcelone i jedan od najvažnijih aktera povijesnog svjetskog prvenstva, Ivan Rakitić, pozvao je preko Instagrama sve navijače da obuku dresove i izađu na ulice 16. srpnja kako bi se prisjetili veličanstvenih dana.

„Obucite kockice i izađite na ulice, obilježimo 16.7. Dan zajedništva, ponosa i sreće….Hrvatska puna života.“, stoji u poruci našeg veznjaka.

Komentari

komentara

« Povratak