DANIJEL SUBAŠIĆ SE VRATIO KUĆI: Evo što je najavio!

FOTO:

Bivši vratar hrvatske reprezentacije, Danijel Subašić se vratio u Hajduk i potpisao dvogodišnji ugovor.

Bolje nego prvi put

Danijel Subašić je kao slobodan igrač potpisao za splitsk Hajduk. Bivši vratar hrvatske reprezentacije nije skrivao zadovoljstvo:

„Ne znam kako vam opisati osjećaj. Možda čak i bolji nego kad sam prvi put došao. Drago mi je što sam imao tu čast da se vratim u Hajduk jer vraćam se kući, sve znam, ali nije sve isto. Hajduk se mijenja, puno je pozitive. Na toj pozitivi ćemo raditi svi skupa. Imao sam tu dosta nastupa, imao sam u Monacu poduži staž. Vidio svašta i prošao svašta u karijeri.”

Suba je svjestan svog iskustva i vjeruje da može pomoći:

„Tu sam uvijek da pomognem, da dam savjet, i meni su pomagali sa savjetima. Naravno da ćemo pomoći. Svi mi koji smo unutra moramo djelovati kao obitelj, kao jedno. Svatko svoj ego mora staviti po strani i ići prema tome da Hajduk raste i da bude ono što je. Znam nekoliko igrača, stvorila se pozitiva oko Hajduka, s Livajom, Kalinićem, Krovinovićem, i mladima kao što su Biuk i Ljubičić, da bude neka mješavina starijih i mladih. Na tome se može puno napraviti. Ekipa je dobra, ali treba vremena.”

Nakon pauze od nogometa duge godinu dana, Subašić je shvatio da još nije vrijeme za mirovinu:

„Bio sam u Zadru, trenirao sa svojim Zadrom, a uz to sam i individualno radio. Zaželio sam se nogometa i adrenalina. Fali ti to, a adrenalina na Poljudu nikad ne fali. Vratio sam se kući na pravo mjesto.”

Za kraj je poručio kako se nada trofeju prvaka Hrvatske:

„Svi želimo trofeje. Uvijek kažem, u Dalmaciji imaš dvije religije, Hajduk i KK Zadar. Neka bude i treća s vaterpolom u Dubrovniku. Ja sam s Hajdukom osvojio Kup, možda nije puno, ali ja kući imam tu medalju. Volio bih probati osvojiti još nešto što želimo svi, a zna se što je to.”

Komentari

komentara

« Povratak