DAO PRIZNANJE DINAMU: Trener Milana oduševio komentarom nakon pobjede…

FOTO:

Kada je AC Milan prije gotovo dvije godine postavio Stefana Piolija za glavnog trenera, malo tko je bio sretan među navijačima.

Velik broj navijača, a i medija, smatrao je kako Stefano Pioli jednostavno nije pravi izbor za trenera Milana. Međutim, dobro su se zeznuli. Pioli je u potpunosti preokrenuo Rossonere, a njegov završni čin svakako je osvajanje Scudetta prošle sezone. Naravno, jače od toga bilo bi osvajanje Lige prvaka ali Milan još uvijek nije među najboljima u Europi.

Milan je dobro ušao u novu sezonu, kako u domaćem prvenstvu tako i u Ligi prvaka. Već nakon drugog kola imaju četiri boda, a isto toliko su imali prošle sezone u šest utakmica. No, tada su u skupini bili Liverpool, Atletico Madrid i Porto.

“Prošle godine nismo se puno veselili u Ligi prvaka, ali ovo je za sve nas savršena noć. Imali smo veliku energiju navijača, zadovoljan sam, ali znam da možemo biti još bolji, imati još bolje rezultate.”, rekao je Pioli nakon utakmice pa je potom otkrio koliko cijeni najboljeg igrača Dinama:

“Uvijek sam anksiozan tijekom utakmice, samo sam htio da moji igrači drže pozicije, pogotovo jer je na njihovoj strani bio Oršić…” Inače, Milanu je ovo prva pobjeda u Ligi prvaka nakon rujna 2013. godine kada su također na San Siru svladali Celtic 2:0.

“Naravno kad smo igrali to natjecanje samo prošle godine, tada nismo bili pravi. I danas smo imali nekoliko pogrešaka, recimo loše smo reagirali kod Dinamovog gola, previše smo izašli prema njihovim veznjacima. Morali smo danas tijekom dvoboja malo i rotirati igrače, pred nama je puno nadolazećih izazova, svi moraju biti spremni kada dobiju priliku. Kao i večeras Pobega.”

Za tiket dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak