DARIJO SRNA OPET RUŠI REKORD: Šahtar na ljeto radi transfer od čak 70 milijuna eura!?

FOTO:

Darijo Srna i njegov Šahtar Donjeck početkom prošle godine kompletirali su nestvarni transfer Mihajla Mudrika u Chelsea za čak 70 milijuna eura. Taj transfer nadmašio je onaj veznjaka Freda koji je u ljeto 2018. godine prešao u Manchester United za 59 milijuna eura.

Ukrajinskom divu smiješi se sada još jedan ludi transfer. Naime, na meti uglednih europskih klubova našao se 21-godišnji ukrajinski veznjak Georgiy Sudakov. Transfermarkt kaže kako je njegova vrijednost trenutno na 18 milijuna eura, ali jasno je kako će bilo koji klub morati platiti puno više.

Fabrizio Romano piše kako je Šahtar ove zime imao ponude od 35 do 40 milijuna eura za njega, no klub direktora Darija Srne i trenera Marina Pušića smatra kako je to premalo novca. Šahtar će Sudakova vezati izlaznom klauzulom od 150 milijuna eura, dodaje Romano.

To znači da ga Šahtar planira prodati za puno više novca od 40 milijuna eura. Podsjetimo, Šahtar je prošle zime prodao Mihajla Mudrika u Chelsea za 70 milijuna eura, pa je za vjerovati da će Srna i njegovi suradnici za Sudakova tražiti približno toliko novca. Sudakov ima i 12 nastupa za reprezentaciju i jedan gol.

Naravno, nije isključeno da doleti cifra iznad 70 milijuna eura pa bi Srna i društvo vrlo brzo mogli srušiti rekord za izlazni transfer…

Komentari

komentara

« Povratak