DARWIN NUNEZ ODLAZI IZ LIVERPOOLA: Evo koliko traže za njega…

FOTO:

Darwin Nunez nedavno je povukao vrlo čudan potez kada je na Instagramu obrisao sve svoje fotografije na kojima je u dresu Liverpoola.

Mnogi su se zapitali što znači taj njegov potez i je li on naznaka rastanka 24-godišnjeg urugvajskog napadača i kluba s Anfielda. Prema navodima španjolskih medija, mogao bi biti.

Nunezov agent navodno je u dobrim odnosima s Barcelonom i navodno je on taj koji najviše razmišlja o napadačevom odlasku iz Liverpoola. Španjolski mediji otkrivaju i da je Liverpool svjestan situacije i da je postavio minimalnu cijenu za koju bi bio spreman pustiti Nuneza.

U Liverpool je Nunez stigao u sezoni 2022./23. u transferu vrijednom 85 milijuna eura. Na Anfieldu nikad nijednog igrača nisu skuplje platili, a uračunaju li se i mogući bonusi u taj transfer, Benfica iz koje je stigao mogla je zaraditi 100 milijuna eura. Potpisao je ugovor do ljeta 2028.

Iznos za koji bi Liverpool bio spreman odreći se Nuneza je 85 milijuna eura. Barcelona u ovom trenutku taj novac nema, ali mogla bi do njega doći rasprodajom u ljetnom prijelaznom roku.

Komentari

komentara

« Povratak