DAVIDE, JES LI OK? Nećete vjerovati koga Beckham želi dovesti u Inter Miami!

FOTO:

Još početkom 2018. godine David Beckham odlučio je osnovati Inter Miami, novi američki klub koji će igrati u MLS ligi. Legendarni engleski nogometaš tako se na velika vrata odlučio vratiti u nogometni svijet, a planovi su mu zaista čudesni.

No, na početku svoje avanture Beckham je imao pravnih problema jer je bilo pisanja kako će se talijanski Inter žaliti zbog ‘krađe’ imena kluba, ali te priče su u posljednje vrijeme utihnule. Ali, zato je mega poznati David već spreman za prvu sezonu Inter Miamija.

Naime, predsjednik Inter Miamija u svojim redovima želi privući što više poznatih igrača iz Europe. Naravno, pomalo suluda ideja bila je kako će pokušati upariti Cristiana Ronalda i Lionela Messija. No, ni to više nije nemoguće u današnjem nogometu, a ovaj dvojac sigurno je moguće namamiti visokim ugovorom.

Ali, argentinski mediji lansirali su pravu senzaciju. Oni tvrde kako je David Beckham osobno pozvao Maura Icardija u Inter Miami! Argentinski napadač prolazi kroz veoma težak period u talijanskom Interu i ovog ljeta će gotovo pa sigurno napustiti klub. Tijekom sezone oduzeta mu je kapetanska traka, a tijekom sezone često je bio u sukobu s trenerom i navijačima.

Teško je za očekivati da će takva svjetska klasa u 26. godini otići prema nekakvoj avanturi poput MLS-a. Vjerujemo kako Icardi još može ponuditi u europskom nogometu.

Inače, američki mediji pišu kako Beckham u svojim redovima želi vidjeti Luisa Suareza iz Barcelone te Daniela De Rossija, koji se ove sezone oprostio od svoje Rome.

SVE JE DOGOVORENO: Mateo Kovačić za 50 milijuna eura odlazi u Serie A!

Komentari

komentara

« Povratak