DAVOR ŠUKER SREDIO: Duje Ćaleta Car pred transferom karijere!

FOTO:

Hrvatska je u četvrtfinalu Svjetskoga prvenstva, a takav uspjeh i sjajne partije ljubimaca nacije osjetno su podigle cijenu. Ne samo njima nego svim hrvatskim nogometašima, pa i onima koji nisu ni blizu reprezentacije. A izgleda kako će Duje Ćaleta Car napraviti strašan transfer…

Stoper Salzburga, koji je ove sezone odigrao najviše klupskih utakmica od svih kockastih, za Hrvatsku je debitirao protiv Brazila, a na SP-u igrao protiv Islanda, odlazi u Sevillu!

Španjolci ga opisuju kao vrlo visokog (192 cm) i jakog u skoku, ali vrlo dobre tehnike. Sa 16 je godina zaigrao u HNL-u, pa brzo otišao u Red Bull Salzburg, gdje je skupio 130 utakmica, neke od kojih na vrhunskoj europskoj razini, jer Salzburg je ove sezone u Europskoj ligi došao do polufinala.

“Odličan je igrač! Ne znam što se događa po pitanju njegova transfera, nisam u to upućen, fokusirani smo na Svjetsko prvenstvo, ali Ćaleta Car je sjajan igrač, vjerujte mi! A znate da ja Sevilli želim samo najbolje…”, rekao je španjolskim medijima Davor Šukeriz Rusije.

Duji ugovor s austrijskim prvakom traje do ljeta 2021. godine, što znači da bi Sevilla trebala platiti odštetu, a španjolski mediji navode čak 15 milijuna eura!

Sevilla Ćaletu prati zadnjih godina, ali ovoga je ljeta dobila signal da može u akciju. I vide ga kao startera – jer ne bi davali toliki novac za igrača za klupu – a trener Pablo Machin voli igru s trojicom braniča, što otvara veće mogućnosti za Duju. Također, Sevilla se natječe na tri fronta.

Karte su otkrivene: Domagoj Vida naglas izgovorio ono o čemu svi razmišljamo!

goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak