DEČKI TRAŽE OSVETU: Ovo je pet igrača Rijeke koji su odbijeni od strane Dinama!

FOTO:

Bez obzira kako završi ova sezona, za Dinamo Zagreb će biti jedna od najturbulentnijih sezona u aktualnom stoljeću. Od pravih drama u Europi do nestvarnih kikseva u domaćem prvenstvu. No, Modri i dalje u samom finišu sezone imaju šanse uzeti dvostruku titulu.

Eventualnom pobjedom na Rujevici Dinamo bi pobjegao Rijeci na praktički nedostižna četiri boda. Naravno, nešto će se pitati i Rijeka koja iza sebe ima zaista odličnu sezonu.

A u redovima Rijeke nalazi se nekoliko sjajnih igrača koji su navodno bili ponuđeni Dinamu prošlog ljeta, ali su dobili odbijenicu. Još dok su u Maksimiru stanovali Bišćan i Šimić, neprestano su se nudili razni igrači. Ipak, odbijeni su Marko Pjaca, Toni Fruk, Marco Pašalić, Franjo Ivanović i Niko Janković.

Primjerice, Fruka je izričito tražio upravo bivši trener Igor Bišćan jer ga je poznavao iz mlade reprezentacije. No, došlo je do promjene mišljenja i sve je propalo.

Svi znate kako je Marko Pjaca redovito bio povezivan s povratkom u Dinamo, ali ni to nije moglo biti realizirano. Sada se šuška kako se može vratiti uz određenu cifru iako predsjednik Rijeke tvrdi kako to nije istina.

Petorka ‘otpisani’ traži osvetu…

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak