DEFINITIVNO NAPUŠTA MADRID: Realovoj zvijezdi propao transfer u Atletico, pa prelazi u PSG?!

FOTO:

Brojni domaći i strani sportski portali ovih dana pišu kako Realova zvijezda sigurno napušta klub. Ipak, usprkos najavama, transfer u Atletico Madrid je ipak propao.

Definitivno odlazi, ali gdje?

Kako sada stvari stoje James Rodrigez uskoro (opet) napušta Real Madrid. Iako je solidno započeo proteklu sezonu, ozljede i loša prilagodba Zidanovim rotacijama, Kolumbijca su stavile na listu „otpisanih“.

Niz španjolskih medija proteklih tjedana piše kako je za Jamesa zainteresiran Realov gradski rival Atletico. Iznos koji se pri tom spominjao je 25 milijuna eura. S obzirom da je Rodriguez u posljednjoj godini ugovora ta je cijena nešto niža od realne. Spomenimo i kako je Atletico već prošlo ljeto pokušao pridobiti Jamesa, no tada je Real stopirao cijeli posao.

Ipak, najnoviji napisi iz Španjolske tvrde kako je dogovor s Atleticom opet propao, a u igru je ušao novi velikan. Prema pisanju Marce, Jamesov agrent, Jorge Mendes, sam je svog klijenta ponudio PSG-u. Kako je u PSG-u već poprilična gužva što se napadača tiče, isti izvor tvrdi kako bi u tom slučaju francuski prvak definitivno prodao Juliana Draxlera.

Osim PSG-a, uz transfer Jamesa Rodrigeza se spominje i Manchester United.

LAKO JE VODITI CITY: Guardiola će se oduševiti kad vidi budžet za transfere…

ŠOPING U ITALIJI: Manchester United dovodi zvijezdu Serie A za 55 milijuna eura!

Komentari

komentara

« Povratak