DESETI KLUB U KARIJERI: Talijani pišu kako je ovo novi klub Ibrahimovića!

FOTO:

Zlatan Ibrahimović je u svojoj bogatoj karijeri igrao za Malmo, Ajax, Juventus, Inter Milano, Barcelonu, AC Milan, PSG, Manchester United i Los Angeles Galaxy.

I baš u svakom klubu ostavio je duboki trag osvojivši razne trofeje te uz to redovito zabijao golove. Iako danas ima 41 godinu, Ibrakadabra je prema svemu sudeći još uvijek daleko od mirovine.

Međutim, ne zna se hoće li karijeru nastaviti u Milanu s obzirom da mu ugovor istječe ovog ljeta. Bilo je priče kako mu se sprema novi ugovor, ali Ibra je propustio golemi dio ove sezone te se tek sad nedavno vratio na teren. Njegov povratak u reprezentaciju Švedske sugerira kako i dalje želi igrati na visokom nivou.

A talijanski mediji raspisali su se kako će sljedeće sezone ipak ostati u Italiji, ali ne u Milanu! Kao potencijalno novi klub Ibrahimovića sada se najviše spominje Monza! Klub na čijem čelu sjedi dvojac Berlusconi – Galliani mu navodno nudi garantiranu minutažu što Zlatana privlači zbog činjenice da želi igrati na EURO-u.

Dionice Monzi dodatno rastu ako znamo da je Adriano Galliani dobar prijatelj s Ibrahimovićem te bi mogao odigrati na tu kartu kako bi privukao iskusnu ikonu u svoje jato.

Monza je ove sezone već osigurala ostanak u ligi, imaju 15 bodova prednosti u odnosu na zonu ispadanja. Iduće sezone, jasno je naznačeno, ciljevi će biti viši odnosno ciljat će prema mjestima koja vode u Europu. Ibrahimović bi im zasigurno bio vrijedan adut u tom poduhvatu.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak