Di Maria i Ozil žele povratak u Real Madrid!

FOTO:

Marca je danas donijela zanimljivu vijest kako nekada pakleni dvojac želi povratak u dresu Real Madrida.

Angel Di Maria i Mesut Ozil zajedno tijekom ljeta 2010. godine potpisali za kraljevski klub. Di Maria je stigao iz Benfice za 25 milijuna eura + razni bonusi, a Ozil iz Werder Bremena za “samo” 15 milijuna eura. Obojica su odmah u startu dali do znanja kako su prava pojačanja.

Nažalost po njih idila nije trajala dugo. Ozil je 2013. godine otišao u Arsenal za 50 milijuna eura, a Di Maria godinu kasnije u Manchester United za vrtoglavih 75 milijuna eura. Argentinac se nije najbolja snašao u engleskom nogometu pa će svoj nogometni put nastaviti u francuskom PSG-u.

Ozilu ide jako dobro u dresu Topnika, ali nedostaju oni pravi trofeji. Ugovor mu istječe 2018. godine, a još uvijek se pregovara o novom ugovor pa mnogi tu vide dobru priliku da Real pokuša isplanirati povratak strašnog veznjaka kojeg su proglasili “kraljem” asistencija. Naime, Ozil je uvjerljivo najbolji asistent na svijetu.

S druge strane, Di Maria nije previše sretan u Parizu, a i sam je nekoliko puta rekao da bi se volio vratiti u glavni grad Španjolske.

Komentari

komentara

« Povratak